Skogsstyrelsen

Beskrivning

Skogsstyrelsen i Växjö ansvarar för registrering av anmälningar för avverkning och ansökan om statliga stöd i skogen för hela landet. Registreringen är en viktig del i Skogsstyrelsens arbete med tillsyn över skogsbruket. En arbetsgrupp om 5 medarbetare arbetar i huvudsak med arbetsuppgiften och det som hör samman med registreringen.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med registrering av avverkningsanmälan och ansökan om statliga stöd som inlämnats på papper eller via e-post till myndigheten. I arbetsuppgifterna ingår mottagande av post och ankomststämpling, registrering, begäran om kompletteringar vid behov, uppföljning och hantering av andra ärenden kopplade till registreringen samt arkivering och gallring m.m. Arbetet utförs i huvudsak med digitala arbetsredskap.

Kvalifikationer

Du har avslutat gymnasieskola. Du har vana vid arbete i digitala system och förmåga att tolka en karta.

Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete med registrering, diarieföring, förvaltningsärenden, arbete vid myndighet och/eller administrativt arbete.

God kunskap i svenska språket i tal och skrift är ett krav.

Placering

Placeringsort är Växjö.

Villkor

Vi erbjuder 3-6 månaders tidsbegränsad anställning under sommaren. Det finns möjlighet till att arbeta enstaka tillfällen både före samt efter sommaren, vid frånvaro eller arbetstoppar. Vi söker 1-2 administratörer.

Kontakt

Har du frågor är du välkommen att höra av dig till Gruppchef Finn Christensen, 0470-72 61 30 eller våra fackliga representanter, Anna-Stina Duerden, ST 036-19 62 10 och Jenny Morgansson, Saco 033-48 25 08.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas 2020-10-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 50-100%
Ort Växjö
Län Kronobergs län
Land Sverige
Referensnummer 2020/10
Publicerat 2020-02-19
Sista ansökningsdag 2020-03-15

Zurück zu Stellenangeboten