Skogsstyrelsen

Beskrivning

Vi söker en ny kollega med stationering i Bjurholm. Som konsulent får du ett jobb med varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt möjlighet till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Du kommer främst att arbeta med naturvårdsfrågor så som områdesskydd och naturvårdande skötsel. I arbetet ingår kontakt med skogsägare, skogsbrukare och tjänstemän på andra myndigheter. Det kan även bli aktuellt att arbeta med miljömålen i Västerbotten, grön infrastruktur samt naturvärdesinventeringar.

Kvalifikationer

Skoglig högskoleutbildning alternativt biologisk högskoleutbildning med goda skogliga kunskaper är ett krav. Du bör ha kunskaper inom både naturvård och skogsskötsel samt kompetens inom IT och GIS. Vi ser gärna att du har erfarenhet av praktiskt naturvårdsarbete (till exempel naturvärdesinventeringar och naturvårdande skötsel) samt praktiskt skogsbruk. Relevant arbetslivserfarenhet värdesätts.


Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du bör vara noggrann, ha integritet, bra på att möta människor/kunder i olika situationer samt ha bra samarbetsförmåga. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt på ett pedagogiskt sätt kunna föra dialog externt med skogsägare och skogliga tjänstemän.

Du bör trivas med varierande arbetsuppgifter, både inomhus så som i fält.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Tjänsten är tillsvidare och på heltid. Tillträde snarast möjligt. Stationeringsort är Bjurholm!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Bjurholm
Län Västerbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/100
Kontakt
  • Carina Jensen, 090-158345
Facklig företrädare
  • ST, Dennis Sandberg, 0611-837 49
  • SACO Lisa Classon, 0680-554 45
Publicerat 2021-05-31
Sista ansökningsdag 2021-06-17

Terug naar vacatures