Skogsstyrelsen

Beskrivning

Vi söker en ny medarbetare till Norra Norrbottens distrikt. Vi erbjuder varierande och stimulerande arbetsuppgifter samt goda möjligheter till kompetensutveckling.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bli inom rådgivning, exempelvis inom rådgivning kring hyggesfritt skogsbruk och hänsyn till natur- och kulturmiljöer. Du kan också komma att bli delaktig i distriktets övriga verksamhet som innefattar till exempel tillsyn, områdesskydd och uppdragsverksamhet. Arbetet innebär kontakter med såväl skogsägare, skogsbruk och allmänhet som andra myndigheter.

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du som sökande har en skoglig högskoleexamen alternativt en biologisk högskoleutbildning med goda skogliga kunskaper. Du bör ha goda kunskaper inom både skogsskötsel och naturvård. Det är också bra med goda kunskaper i och vana av arbetet med IT och GIS.

Det är meriterande att ha erfarenhet av myndighetsarbete och relevant arbetslivserfarenhet.

Dina personliga egenskaper är av stor vikt. Vi söker en person med integritet som bemöter människor med objektivitet och med respekt. Du är flexibel, kan samarbeta med andra och har god administrativ förmåga. Du är ansvarstagande och fullföljer dina arbetsuppgifter självständigt mot uppsatta mål. Du bör trivas med att jobba självständigt, såväl på kontor som i fält. Du behöver även ha en god förmåga till samarbete. Du behöver även kunna uttrycka dig väl i tal och skrift. Arbetsuppgifter kan komma att förekomma över hela distriktet, resor inom distriktet kommer vara en del i arbetet.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Vi erbjuder visstidsanställning, tillträde snarast eller enligt överenskommelse till sista december 2021, eventuellt med möjlighet till förlängning. Tjänsten är en heltidsanställning.

Stationeringsort är Överkalix. Tillträde snarast, eller enligt överenskommelse.

Mer information lämnas av distriktschef Emma Tillberg, 0978-74685 eller stf distriktschef Tobias Gramner, 0970-643 45.

Sista ansökningsdag 7 juni 2021.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Överkalix
Län Norrbottens län
Land Sverige
Referensnummer 2021/84
Kontakt
  • Emma Tillberg, 0978-74685
  • Tobias Gramner, 0970-643 45
Facklig företrädare
  • SACO Lisa Classon, 0680-554 45
  • ST Dennis Sandberg, 0611–83745
Publicerat 2021-05-20
Sista ansökningsdag 2021-06-10

Terug naar vacatures