Region Mitt

Skogsstyrelsen är myndigheten för frågor om skog. Vi arbetar på medborgarnas uppdrag för att landets skogar ska vårdas och brukas så att skogen ger en uthålligt god avkastning samtidigt som biologisk mångfald bevaras. Skogsstyrelsen arbetar också med att lyfta fram skogens värden för rekreation, friluftsliv och kulturmiljöer samt att öka medvetenheten om skogens betydelse. Vårt arbete grundar sig i de statliga värderingarna och våra värdeord är objektivitet, respekt, fri åsiktsbildning, demokrati, legalitet samt effektivitet och service.

Arbetsuppgifter

Tillsammans med Skogsstyrelsens övriga skogsarbetare ska du genomföra natur- och kulturmiljövårdsarbete vilket bland annat innefattar att utföra gräs-slåtter med röjsåg, att röja sly, att avverka träd med motorsåg, underhålla markering av leder m.m.

Arbetet omfattar större delar av Värmland och sker på uppdrag av Skogsstyrelsens kunder främst Länsstyrelsen.

Kvalifikationer

Röjsågskörkort nivå RA och motorsågskörkort nivå AB och E är ett krav, liksom kompetensbevis för arbete i skylift. Du ska också ha kompetensbevis för SYN-kurs för Natur-och kulturhänsyn Avverkning då Skogsstyrelsen är certifierad inom PEFC:s entreprenörscertifiering.

B-körkort är ett krav.

Tidigare erfarenhet av arbetsledning, skötsel av forn- och kulturlämningar liksom arbete inom naturreservat är meriterande. 

Villkor

Visstidsanställning 100%

Tillträde enligt överenskommelse, dock längst till och med 2020-09-30.

Placering vid kontoret i Årjäng.

Vid frågor kontakta Ingemar Lund 0565-477 89.

Anställningsform Visstidsanställning 3-6 månader
Anställningen avslutas
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Årjäng
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/9
Facklig företrädare
  • Håkan Olsson, GS avd 11, 010 - 470 83 91
Publicerat 2020-02-18
Sista ansökningsdag 2020-03-15

Terug naar vacatures