Region Mitt

Arbetsuppgifter

Som skogskonsulent med inriktning motor- och röjsågsinstruktör kommer du i första hand att arbeta med utbildningsverksamhet inom motor- och röjsåg. Huvuddelen av utbildningarna genomförs på Ladvik (Vaxholm) i Stockholms län, men det kan även bli aktuellt att genomföra kurser i andra län. Det kan även bli aktuellt med arbetsuppgifter inom vår myndighetsverksamhet.

Kvalifikationer

Du har skoglig utbildning minst gymnasienivå samt praktisk erfarenhet av motormanuellt arbete. Du har AB-körkort inom motorsåg. Övriga körkortsklasser för motorsåg, körkort för röjsåg samt examinationsrätt är meriterande. Vi värdesätter relevant skoglig arbetslivserfarenhet och pedagogisk förmåga.

Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska vara flexibel och utåtriktad med vana att arbeta självständigt. Du ska ha lätt för att ta nya kontakter och förmåga att utveckla förtroendefulla relationer med våra kunder.

Körkort för bil är ett krav.

Villkor

Tillsvidareanställning med provanställning sex månader.

Omfattning heltid.

Vi tillämpar individuell lönesättning.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Stationeringsort är Ladvik. Arbetet kan innebära att du ibland behöver bo borta på annan ort.

Mer information

Kontakta Joel Lindqvist, tfn 08-514 514 65  eller distriktschef Stefan Lindstedt, tfn 0498-25 85 01, så får du veta mer om jobbet och om oss.

Fackliga företrädare är för ST-Skog Lennart Ståhl, tfn 054-55 57 19, och för SACO-Skogsvård Kenneth Andersson tfn 0281-59 47 43.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Vaxholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2019/17
Publicerat 2019-08-05
Sista ansökningsdag 2019-08-25

Retour aux postes vacants