Skogsstyrelsen

Till Skogsstyrelsens växelfunktion och kundtjänst söker vi en ny medarbetare.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna består huvudsakligen av att ta emot externa samtal för vidarekoppling till medarbetare inom Skogsstyrelsen.

I arbetsuppgifterna ingår också att ta emot och registrera kundtjänstärenden, till exempel felanmälningar och frågor av olika slag, samt ge information och support. Du kommer att hjälpa till att lösa de ärenden som första linjen ska hantera. Vidare kommer du att arbeta med diverse administrativ handläggning.

Arbetsuppgifterna utförs enligt schema vilket innebär att arbetstider och raster är schemalagda under våra öppettider som är helgfria vardagar mellan 8-12 och 13-16.

Kvalifikationer

Du ska ha gymnasiekompetens, erfarenhet av att ha jobbat i telefonväxel och inom kundtjänst eller annan funktion som tar emot, registrerar och handlägger ärenden.

Du har erfarenhet av kundbemötande och kan snabbt ta till dig ny information. Du hanterar det svenska språket mycket bra i tal och skrift samt har goda kunskaper i engelska.

Du har god IT-vana och vana av att jobba med verktyg för sökning av information på intranät och webbsidor.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att ha jobbat i ärendehanteringssystemet Microsoft Service Manager och i Mitels växelsystem.

Erfarenhet av Skogsstyrelsens verksamhet är meriterande.

Du ska tycka om att ha kontakt med människor och anser att professionell service och ett bra kundbemötande är mycket viktigt. Du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar samt är lyhörd och tydlig i din kommunikation. Du behåller lugnet i stressade situationer, har förmåga att hjälpa andra och ta fram lösningar på problem. Stor vikt läggs på personlig lämplighet.

Då du kommer ingå i ett litet team som jobbar nära tillsammans är det av stor vikt att du samarbetar bra med andra människor.

Stationering

Stationeringsort är Skogsstyrelsens kontor i Jönköping.

Anställning

Visstidsanställning, inledningsvis 12 månader. Tillträde snarast eller efter överenskommelse.

Kontakt

Mer information lämnas av funktionsansvarig Lena Ullsäter på telefon 036-35 93 90. Fackliga företrädare är för SACO Cecilia Persson tfn 0951-26 684 och för ST Magnus Fürst tfn 0560-68 99 46.

Välkommen med din ansökan med meritförteckning/CV senast den 15 december 2019.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt ök
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Jönköping
Län Jönköpings län
Land Sverige
Referensnummer 2019/59
Publicerat 2019-12-02
Sista ansökningsdag 2019-12-15

Zurück zu Stellenangeboten